Startup Village op de Salon van de Mede-Eigendom

Tijdens de 2de editie van het Salon van de Mede-eigendom op donderdag 29 november pakken de organisatoren uit met een uniek onderdeel. In Paleis 3 is er die dag ook een Startup Village voorzien. Dit is een primeur in de beurswereld!

In deze zone voor startups tonen jonge bedrijven zich op hun best aan het publiek. De aanwezige startups focussen zich op uiteenlopende aspecten die verband houden met mede-eigendom. Dat gaat van liftadvies, personeelsbeheer, recuperatie van water, ventilatie tot dakwerken en energiebeheer. De bezoekers ontdekken er ook heel wat expertise op het vlak van digitaal technisch beheer en de opvolging van schadegevallen. Een nieuw platform voor het beheer van kleine gebouwen en applicaties voor vastgoedmanagement behoren eveneens tot het gevarieerde aanbod van deze jonge bedrijven.

Enkele namen van de bedrijven in de Startup Village: Smovin, Coverto, A-AC Net, Filter en Co, Besox, Index, Keypoint, Syndic 4 You, Ownnr en Ecobulles. Wat deze startups zo interessant maakt, is dat zij de sector van de mede-eigendom vanuit een moderne en veeleer digitale insteek benaderen. Een bezoek aan de Startup Village loont dus zeker de moeite voor een nieuwe, frisse en innovatieve kijk op de zaken.

Dit is een bijdrage van Dominique Krikovic

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Neem contact op met Syndicus Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met Syndicus Centraal

Wordt verstuurd

©2019 Syndicus Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account