Tweede Salon van de Mede-Eigendom beantwoord aan de grote behoefte

Tweede Salon van de Mede-Eigendom

 

Donderdag 29 november vindt in Brussels Expo de 2de editie van het Salon van de Mede-eigendom plaats. Meer dan 150 exposanten maken die dag hun opwachting om de bezoekers uitgebreid te informeren. Het salon belooft opnieuw de ontmoetingsplaats bij uitstek te worden voor syndici en mede-eigenaars. Zij kunnen er van gedachten wisselen met uiteenlopende experts die relevant zijn voor de sector van de mede-eigendom.

Eerste Salon in 2017

Het 1ste Salon van de Mede-eigendom in 2017 kende een massale opkomst. Voor de Unie van Vlaamse Syndici (UVS) en de Union Francophone des Syndics (UFS) die het evenement organiseren, was meteen het bewijs geleverd dat er wel degelijk nood is aan een dergelijk initiatief. Vanuit die ervaring zetten de organisatoren nu hun schouders onder de 2de editie die opnieuw een groot succes beloofd te worden.

Binnen de vastgoedsector blijft het aspect van de mede-eigendom een actueel gegeven. Dat komt onder meer door de toenemende complexiteit van het beroep van syndicus dat stilaan evolueert tot een knelpuntberoep. Met het 2de Salon van de Mede-eigendom proberen de organisatoren op een dynamische en constructieve manier bij te dragen tot een meer positief beeld van de moderne syndicus.

De deelnemende exposanten zijn stuk voor stuk experts in heel uiteenlopende aspecten die van belang kunnen zijn binnen de sector van de mede-eigendom. Renovatie, liften, centrale verwarming, zonnepanelen, boekhoudpakketten, leningen en audits zijn slechts een kleine greep uit de aanwezige expertise. Al deze diensten zijn van groot belang voor de mede-eigenaars omdat ze de vaste kosten kunnen doen dalen en de waarde van hun eigendom kunnen verhogen. Energie, brandveiligheid en mobiliteit staan alvast centraal in het aanbod op het 2de Salon van de Mede-eigendom.

 

Meer informatie: www.salonvandemedeeigendom.be

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Neem contact op met Syndicus Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met Syndicus Centraal

Wordt verstuurd

©2019 Syndicus Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account