• Logo-Susteco-Syndicus-Centraal
 • powerball_stromspeicher
 • susteco-2
 • susteco-4
 • susteco-6
 • susteco-9
 • susteco-10

Vme Dienstverlener Categorie: VerduurzamenVme Dienstverlener Kernwoorden: Dakgootfilters, Easyklett, energieopslag, Koele Dakcoating, Powerball, Recover Coating en Zonnepaneelsysteem

 • Profiel

  SUSTECO SUSTainable & ECOlogical ofwel Duurzaam & Ecologisch

  Ons producten gamma richt zich op duurzaam resultaatgericht vastgoedonderhoud.

  Andere mogelijkheden zullen we niet afslaan. Het gamma bevat onder andere Kleur- en glansherstellende coating voor aluminium en kunststof kozijnen, diverse beplatingen zoals Trespa en aluminium zetwerk , gecoat en geschilderd staalwerk, kunstwerken, speeltoestellen, overkappingen en legio andere zaken. Diverse Offgrid systemen zoals accu opslagsystemen, hybride generatoren, waterstof verlichtingssystemen. Duurzame bitumineuze dakbedekking welke zonder vlam aangebracht wordt. Voor een duurzame water en luchtdichte afwerking hebben wij diverse soorten coatings zoals dakcoating, vloercoating, Polar cool coating voor opslagruimtes ( HCCP! ).
  Verder hebben we nog diverse kitten, luchtdichte afwerkingsproducten en dakgootfilters.

  Onze kennis en netwerk staat u ter beschikking voor advies op het gebied van nieuwbouw, renovatie, beheer en onderhoud. Ook kunnen wij u faciliteren met inkoopoptimalisering van facilitaire contracten voor energie, afvalverwerking, diverse verzekeringen, onderhoudscontracten en dergelijke. Vraag naar de mogelijkheden!

  Powerball accu

  indelijk een accu voor de opslag van energie uit zonnepanelen die brandveilig en ook nog 100 % recyclebaar is! Wij hebben hem!

  De voornaamste pluspunten van onze Powerball energie opslag op n rijtje

  1. Plug & Play!
  2. Brandveilig!
  3. 100 % recyclebaar!
  4. Volledig onderhoudsvrij!
  5. Eenvoudig uit te breiden!
  6. Tien jaar garantie!

  Zonnepaneelsysteem

  Onze zonnepanelen zijn van uitstekende kwaliteit; Duits fabricaat met een doorontwikkeld systeem zorgt voor de optimale opbrengsten per paneel. Met minder panelen en dus kosten kunt u meer vermogen opwekken.

  Recover Coating

  Door ons eigen laboratorium is een samenstelling gemaakt die de pigmentdeeltjes activeert en bij wijze van spreken bevriest. Daarbij hebben we in de coating een UV blokker welk de UV stralen langdurig blokkeert. Uit testen blijkt dat we na gemiddeld 12 jaar nog een glansgraad hebben van ca 89%! U heeft dus langer profijt van de afwerklaag! Kleur en glans behouden langer en beter hun kwaliteit. Wij durven te stellen dat onze coating van een betere kwaliteit is an de oorspronkelijke.

  Koele Dakcoating

  Is ook een waterdichte renovatie-afwerklaag.

  Deze coating heeft fantastische thermische eigenschappen! Het zorgt ervoor dat de ondergrond nauwelijks warmte opneemt. Hierdoor blijft de onderconstructie koeler en warmt deze de onderliggende ruimtes niet op in de zomer. De airco of koeling hoeft minder capaciteit te gebruiken; dus ook minder stroom! U verdient uw investering terug.

  Easyklett

  Klittenband dakbedekking met 15 jaar garantie!

  Deze dakbedekking is net zo duurzaam als EPDM, echter niet zo duur!

  De kostprijs is nagenoeg gelijk aan het traditionele dakpakket echter de kwaliteit is vele male beter! De dakbedekking wordt zonder onderlaag en met de föhntechniek aangebracht op elke ondergrond. Zeer interessant voor renovatiewerkzaamheden, maar ook voor nieuwbouw.

  Dakgootfilters

  Ideale oplossing voor elke goot!

  Dakgootfilters zijn een duurzame oplossing voor een lastig probleem; volle, lekkende goten op onbereikbare plekken. De filters zijn van gerycelde petflessen gemaakt en gaan daarom lang mee. Verder zijn ze voor elke maat dakgoot geschikt en kunnen ze op elke maat goot gemaakt worden. De terugverdientijd is ca 3,5 jaar.

 • Meer info
  Adres: 89, Holzstraat, Nederland
  Kerkrade
  Limburg
  6461HM
  Nederland
  Telefoonnummer: +31(0)45 205 87 02
  Aantal werknemers: 0
  Aantal VME's in beheer: 0
 • Photos
 • Kaart

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *