• Jowitherm-Logo-jpg
 • 6100109
 • 6100117
 • hellingbaan-sneeuwvrij
 • Lava-Villa-06-2013-LR
 • Solamagic-All-in-one

Vme Dienstverlener Categorie: Onderhoud VMEVme Dienstverlener Kernwoorden: Hellingbaan, Hellingbaanverwarming, Terrasverwarming en Verwarmin

 • Profiel

  Jowitherm: toonaangevend in elektrische verwarming voor woningbouw en utiliteit.

  Jowitherm Nederland BV is een toonaangevende leverancier van elektrische verwarmingssystemen in Nederland en België. Wij leveren oplossingen voor het verwarmen van hellingbanen en leidingen, zodat deze in de winter sneeuw- en ijsvrij zijn.

  Maar wij leveren ook comfortoplossingen zoals terrasverwarming en badkamerverwarming.

  Oplossingen voor hellingbanen

  Jowitherm is met recht de specialist in hellingbaanverwarming te noemen. Al sinds begin jaren ’80 leveren en monteren wij installaties in appartementen- en kantoorgebouwen.

  Onze sterke kant is de inzet van eigen monteurs en brede kennis van deze toepassing. Zo kunnen wij in defecte installaties storingen opsporen middels speciale apparatuur.

  Als installaties vervangen moeten worden kunnen wij het gehele traject coördineren, zodat binnen enkele dagen de installatie inclusief nieuwe vloerafwerking is aangebracht en de hellingbaan weer in gebruik is.

  Jaarlijks voeren wij controles uit aan installaties, zodat wij zeker zijn van een goed werkende installatie gedurende de winter.

  Mocht het nodig zijn om componenten of een schakelkast te vervangen, dan kunnen onze eigen servicemonteurs dit uitvoeren. Dit geldt voor zowel onze eigen installaties, als installaties van andere leveranciers.

  De bewoners van appartementen gebouwen zijn hiermee verzekerd van een veilige toegang tot de parkeergarage gedurende de winter.

  Vraag onze technisch adviseurs naar de mogelijkheden.

  Comfortverwarming

  Jowitherm levert ook hele mooie en comfortabele producten voor het verwarmen van bijvoorbeeld een terras of balkon, badkamer of keuken.

  Voor buitenoplossingen zijn op onze website www.eenwarmterras.nl mooie oplossingen te vinden. Zo hebben wij de SOLAMAGIC all-in-one terrasverwarmer. Deze terrasverwarmer kan aangesloten worden op een standaard lichtpunt op het balkon. De verwarming en de verlichting zijn onafhankelijk van elkaar te schakelen.

  De terrasverwarmers zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, titanium en antraciet.

  Voor het verwarmen van badkamers, keukens of woonkamer bieden wij in de vorm van de LAVA een fraaie designverwarming met een optimale stralingswarmte. De LAVA is verkrijgbaar in diverse vermogens en kleuren. Daarnaast is er ook een spiegeluitvoering en een DYL: een verwarming met uw eigen gewenste opdruk.

  Probleemoplossers

  Elektrische verwarming leent zich uitstekend voor het oplossen van verwarmingsproblemen. De lijst van producten die wij hiervoor in het programma hebben is groot. Te denken valt aan vorstvrijlinten waarmee waterleidingen vorstvrij gehouden worden. Maar ook het lokaal verwarmen van werkplekken middels een bureauverwarmer of vloerverwarmingsmatten.

  Leg uw probleem voor aan onze specialisten en wij bieden de oplossing.

 • Meer info
  Adres: Robijnstraat 6
  Hengelo
  Overijssel
  7554 TB
  Nederland
  Aantal werknemers: 0
  Aantal VME's in beheer: 0
 • Photos
 • Kaart

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *