• Logo-Labyt-Vastgoedadvies-Syndicus-Centraal

Vme Dienstverlener Categorie: Beheer van de VME, Financieel Beheer, Organisatorisch & Administratief Beheer en Technisch BeheerVme Dienstverlener Kernwoorden: Vastgoedadview en Vastgoedbeheer

 • Profiel

  Hubert Labyt is architect van opleiding, maar heeft zich omgevormd tot syndicus. Alain Labyt stapte na zijn studies in 2005 mee in de zaak. Samen maken we het verschil door onze ervaring, transparantie en persoonlijk contact.

  Onze relatie met klanten bestaat niet alleen uit communicatie van ons naar de mede-eigenaars. Wij luisteren ook naar u en komen ter plaatse bij eventuele problemen. Daarnaast bent u tijdens de openingsuren steeds welkom in ons kantoor.

  De persoonlijke band met de mede-eigenaars gaat gepaard met de grootst mogelijke transparantie. Als u vragen hebt over de complexe wetten en regelgeving rond mede-eigendom, helpen wij graag wat meer duidelijkheid te scheppen.

  Wij blijven ook voortdurend investeren in bijscholingen om recente wetgevingen omtrent mede-eigendom correct toe te passen evenals in informatica om het beheer vlot en efficiënt te laten verlopen. Want wij willen niet alleen nu de beste keuze zijn voor het beheer van uw vastgoed, maar ook binnen tien jaar.

  Beheer van gebouwen administratief, financieel & technisch.

  Hubert Labyt Vastgoedadvies is een familiebedrijf dat gerund wordt door Hubert en Alain Labyt, beiden ingeschreven op het tableau onder de nummers: 207190 & 504741 met als enige activiteit het beheer van onroerende goederen in mede-eigendom.

  Wij nemen het administratief, financieel en technisch beheer van de residentie waar. Dit doen we conform de vernieuwde wet op de mede-eigendom en de syndicus die op 1 september 2010 in werking is getreden. Vanzelfsprekend beschikken wij over de noodzakelijke verzekeringen: borgstelling en BA beroepsaansprakelijkheid.

  Mede-eigenaars kunnen alle informatie over de mede-eigendom online opvragen. Zo hebt u als mede-eigenaar toegang tot onder andere verslagen, afrekeningen, basisakte, contracten en verzekeringspolissen.

  U kan ons bereiken tijdens de kantooruren, in het weekend zijn wij beschikbaar volgens afspraak. Buiten de normale uren hebben wij een permanentie 24u/24u en 7/7 voor dringende gevallen.

 • Meer info
  Adres: Luxemburgstraat2 bus1, Nieuwe Koerswijk, West-Vlaanderen
  Oostende
  Vlaanderen
  8400
  België
  Telefoonnummer: 059/ 517 501
  Aantal werknemers: 2
  Aantal VME's in beheer: 0
 • Photos
 • Kaart

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *