• Logo-Verhelst-Beheer-Syndicus-Centraal

Vme Dienstverlener Categorie: Beheer van de VME

 • Profiel

  Op zoek naar een betrouwbare syndicus in Antwerpen?

  Als eigenaar staat u niet alleen in voor het onderhoud van uw eigen woonst, u bent ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor de gemeenschappelijke delen in het gebouw zoals het dak, de traphal, de terrassen en zo meer. U moet er voor zorgen dat aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan en ook een goede verstandhouding met de mede-eigenaars is belangrijk.

  Dat is een hele brok verantwoordelijkheid en veel werk, maar het zijn gelukkig ook taken die u kan uitbesteden aan een professionele syndicus zoals Verhelst Beheer in Antwerpen.

  Meer nog, als u een woonst heeft in een gebouw met meerdere eigenaars bent u zelfs wettelijk verplicht om een Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) met rechtspersoonlijkheid op te richten én hier een wettelijke vertegenwoordiger, of syndicus, voor aan te stellen.

  Het is de VME zelf die een syndicus benoemt. Dit kan een van de eigenaars/bewoners zijn, maar waarom geen professional aanstellen en u ervan verzekeren dat ieders belangen onpartijdig worden verdedigd? Zo bent u bovendien ook gerust dat het beheer van het gebouw vakkundig wordt opgevolgd én spaart u zelf tijd en zorgen uit.

  In Antwerpen kan u voor het dagelijkse beheer rekenen op syndicus Verhelst Beheer, een ervaren vastgoedspecialist en goede huisvader voor uw appartements- of bedrijfsgebouwen.

  Waarom Verhelst Beheer als syndicus voor het beheer van uw gebouwen inschakelen?

  • Als professioneel vastgoedexpert volgen we bij Verhelst Beheer alle vastgoednieuwtjes en de verhuurwetgeving op de voet. Onze kennis en expertise combineren we met een stevige brok passie voor het vak om u een all-round service te bieden die een échte meerwaarde betekent.
  • U heeft 1 aanspreekpunt dat altijd bereikbaar is, maar toch kan u rekenen op een uitgebreid team van gemotiveerde vastgoedspecialisten die in heel Antwerpen snel ter plaatse zijn.
  • We nemen niet enkel het beheer van het gebouw uit handen. Met  Verhelst Beheer heeft u ook een partner die u ook bij de verhuur of verkoop van uw opbrengstpanden begeleidt.
  • Als erkend vastgoedmakelaar (B.I.V.) is professionalisme verzekerd!

   

 • Meer info
  Adres: 42, Handelslei, Brecht
  Sint-Job-in-'t-Goor
  Vlaanderen
  2960
  België
  Telefoonnummer: 03 633 12 31
  Aantal werknemers: 0
  Aantal VME's in beheer: 0
 • Photos
 • Kaart

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *