• Logo-Roofwatcher-Syndicus-Centraal-1
 • Groene-daken-Vereniging-van-Mede-Eigenaars-1

Vme Dienstverlener Categorie: Onderhoud VME en Dak en GevelVme Dienstverlener Kernwoorden: 1411, 1412, 896 en 1410

 • Profiel

  Het ROOFWATCHER team van specialisten heeft al ruim 50 jaar ervaring in de daken branche. Wij zijn voortdurend bezig om door middel van innovatieve dakconcepten prijs-kwaliteit en duurzaamheid van daken in balans te brengen. De trend naar innovatief bouwen is onomkeerbaar. Duurzaamheid, milieuvriendelijk en ergonomische verantwoord bouwen wordt steeds meer een eis dan uitzondering.  Daar spelen wij als Roofwatcher elke keer weer op in.

  Roofwatcher medewerkers hebben ervaring met vele soorten dakbedekking: bitumen, kunststof, EPDM, reflectiedaken, coatings, zink, lood, koper, dakpannen. Ook op het gebied van daktuinen, solarsystemen en veiligheidsvoorzieningen op daken zijn wij een betrouwbare partner. Wie kiest voor Roofwatcher, kiest voor duurzaamheid in al zijn eenvoud. Wij conformeren ons aan de Cradle 2 Cradle gedachte. Vanuit bovengenoemde gedachtes zijn wij erkend partner van Rhepanol.

  Roofwatcher is ook bekend en actief met BIM modellen.(Bouw Informatie Modellering). Door projecten virtueel inzichtelijk te maken kunnen faalkosten substantieel gereduceerd worden.

  Wij delen onze kennis en ervaring graag en nemen met Roofwatcher alle zorgen uit handen.

  Full-Roof pakket

  Wie kiest voor Roofwatcher, kiest voor transparant beheer van daken met het Full-Roof pakket zijn, beheerder, facilitair manager en gebouw eigenaar van al hun zorgen af en creëren wij 1 duidelijk overzicht. Als klant heeft u een eigen persoonlijke inlog pagina met alle daken, overzichten, verslagen, financiën etc. Via de APP worden uitgebreide jaarlijkse rapportage met financiële overzichten weergegeven.

  Renovatie

  Als je verrassend wilt renoveren, dan moet je gebruik durven maken van duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Hier ligt dan ook de kracht van Roofwatcher, want  wij onderscheiden ons door op de hoogte te zijn van de laatste actuele marktontwikkelingen met een blik gericht op de toekomst. Complexe projecten op complexe locaties. Dat is de kwaliteit die Roofwatcher als geen ander beheerst.

  Groene daken

  Groendaken zien er niet alleen fraai uit, ze zijn ook functioneel. Groendaken zorgen voor een beter leefklimaat, brengen groen terug in stedelijke gebieden en neutraliseren negatieve milieu-invloeden. Daarnaast vormen ze een waterbuffer. Bij hevige regen nemen zij water op, waardoor overbelasting van het riool voorkomen wordt.

  Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer interesse is in deze innovatieve en milieubewuste manier van dakbekleden. Roofwatcher is specialist op het gebied van groendaken en heeft een voortrekkersrol als het gaat om creativiteit, kwaliteit en vakkundigheid.

  Neem contact op met Roofwatcher
 • Meer info
  Adres: Middelburg
  Middelburg
  Zeeland
  Nederland
  Telefoonnummer: 0413 - 441 004
  Aantal werknemers: 0
  Aantal VME's in beheer: 0
 • Photos
 • Kaart

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *