Digitaal prikbord

Soms kom je per toeval in contact met een nieuw en mooi product waar veel VME’s volgens ons wel baat bij hebben. Het prikbord  in het entree van de VME kent iedereen wel en laten we zeggen meestal ziet het er niet echt mooi uit. 

Prikbord probleem

Het probleem waar je vaak tegenaan loopt met prikborden is dat iedereen zijn eigen papiertje ophangt. Het wordt een ratje toe.  Dat kan binnenkort helemaal anders. 

Inspiratie

Het team van Vestaboard was gefacineerd door het herkenbare mechanisme van de vertrekboarden die in veel trainstations zo herkenbaar zijn. Dat is verwerkt in de VestaBoard. Het resultaat is een mooi gestijld digitaal prikboard wat alle bewoners en de syndicus van de VME kunnen gebruiken om berichten te publiceren. De vertrekborden zorgen ervoor dat je even blijft kijken naar de laatste berichten en dat zal in dit geval niet anders zijn. 

Gebruik

Het Vestaboard leent zich volgens ons als een perfect medium om alle berichten op te tonen. Denk aan de geplande activiteiten van de VME, of de herinnering voor een Algemene Vergadering die gepland staat. Maar ook de persoonlijke oproepen kunnen hier hun eigen plek vinden. 

De aansturing gaat via een handige app waardoor u snel in kunt spelen op de laatste ontwikkelingen. Daarbij is het gemakkelijk aan te sluiten op een wifi netwerk en te koppelen aan de meest gebruikte applicaties zoals Google Calendar & Twitter om de berichten die hiervoor belangrijk zijn te tonen.

Alles bij elkaar lijkt het Vestaboard een goede optie te zijn om VME’s te helpen de bewoners meer, gemakkelijker en sneller te informeren en wellicht ook meer te betrekken bij de gang van zaken van de VME.

Waar te koop?

Helaas moeten we nog even wachten voordat we het Vestaboard uit kunnen testen. De ontwikkeling gaat nog volop door en de procutlancering staat gepland voor het derde kwartaal van 2019. Wilt u dit bord inzetten voor uw VME dan kunt u dat nu al aangeven en met 44% korting hier kopen.

Technische gegevens.

Tot 161 tekens per keer

62 alphanumerieke karakters
8 kleur/patronen

Wifi 802.11 b/g/ met lokaal hotspot pairing.

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Neem contact op met Syndicus Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met Syndicus Centraal

Wordt verstuurd

©2019 Syndicus Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account