Syndicus Centraal, onafhankelijk en objectief over de vereniging van mede-eigenaars

Het onstaat van Syndicus Centraal is ontleend aan het succes van het grootste Nederlandse platform gericht op de Vereniging van Eigenaren. Het VvE Centraal platform is in 5 jaar uitgegroeid tot het onafhankelijke internetplatform puur gericht op de  met ruim 25.000 bezoekers per maand.

Met Syndicus Centraal creeren we een centrale plek gecreëerd waar iedereen, zowel de particuliere eigenaar, de syndicus als de alle anderen die geïnteresseerd zijn in de VME bij elkaar gebracht worden.  Syndicus Centraal is het platform waar u onafhankelijke informatie zult vinden, waar u ervaringen kunt delen en in contact kunt komen met dienstverleners die de belangen van u als syndicus en als Vereniging van Mede-Eigenaars hoog in het vaandel hebben..

Delen

Artikelen, nieuws en reacties

Syndicus Centraal is ontstaan vanuit een behoefte naar delen zonder drempels. Op het platform vindt u artikelen van onze auteurs en stimuleren wij om de interactie met elkaar aan te gaan en nieuws gerelateerd aan de Vereniging van Mede-Eigenaars met onze bezoekers te delen.

Verbinden

In contact komen

Bij ons staat de VME centraal en willen wij de verbindende factor zijn. Dat doen we niet alleen met de blog, maar ook met de  Dienstverlener Gids toegevoegd. In onze gids zijn dienstverleners te vinden die Verengingen van Mede-Eigenaars belangrijk vinden en open staan voor klantbeoordelingen.

Verdiepen

Kennis delen en toetsen

Onafhankelijke kennis, daar is het allemaal mee begonnen. Hoe weet u zeker hoe het zit. Er is al zo veel op het internet te vinden. Een recente toevoeging is VME Educatie waar specialisten hun kennis kunnen overdragen en onze cursisten de mogelijkheid hebben om de kennis die zij hebben opgedaan te toetsen. Zo weet u het zeker.

Marketing

Het blijft een uitdaging om een Vereniging van Mede-Eigenaars te bereiken. Door Syndicus Centraal op te nemen als communicatie kanaal voor uw marketing activiteiten is het mogelijk om een groot gedeelte van uw doelgroep snel en effectief te bereiken. 

Auteur Syndicus Centraal

Bij Syndicus Centraal is het mogelijk om auteur te worden je kennis of ervaring met onze achterban te delen. We zijn altijd op zoek naar zowel specialisten als ervaringsdeskundigen die een goed artikel willen schrijven.

Vrijwaring

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Syndicus Centraal niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site.

Algemene voorwaarden

Syndicus Centraal heeft algemene voorwaarden opgesteld waarin we hebben vastgelegd op basis van welke afspraken we zaken willen doen. Het gaat hier zowel om voorwaarden van zakelijke overeenkomsten en overeenkomsten met onze particuliere klanten.

Redactionele voorwaarden

Een (nieuws)bericht dient aan onze redactionele richtlijnen te voldoen. Wanneer een (nieuws)bericht niet aan de opgestelde richtlijnen voldoet kunnen we het niet publiceren. Lees onze voorwaarden voordat u een bericht bij ons indient.

Neem contact op met Syndicus Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met Syndicus Centraal

Wordt verstuurd

©2019 Syndicus Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account