Onderzoek naar schimmels, bacteriën, gisten, luchtvochtigheid en CO2

 242,00 847,00 incl. BTW

Wissen

Beschrijving

In dit onderzoek wordt een controle uitgevoerd door middel van micro-biologisch onderzoek de luchtkwaliteit van lucht- behandelingsystemen in het complex van uw VvE. Het doel van dit onderzoek is om te achterhalen of er schimmels, bacteriën of gisten in uw VvE aanwezig zijn.

Dit onderzoek bevat  microbiologische lucht- en contactmonsters waarmee we kunnen bepalen welke soorten en hoeveelheden micro-organismen aanwezig zijn in uw appartement en in de overige appartementen en gemeenschappelijke ruimten binnen uw VvE. Hierbij richt het onderzoek zich op aanwezige ziekteverwekkende soorten micro-organismen, de zogenaamde pathogene soorten. Bij dit onderzoek wordt tevens een visuele inspectie over van luchtbehandeling systemen gehouden.

Het visualiseren van de inwendige status van een luchtkanalensysteem in gebouwen en schepen met behulp van speciale camera’s. Hierdoor wordt inzicht gegeven in de algehele (vervuiling) staat van de luchtkanalen. Ook kan een plaatselijke verontreiniging in een van de kanalen worden vastgesteld welke mogelijk de oorzaak is van het slechte binnenklimaat. U als opdrachtgever ontvangt zowel een rapport als een samengestelde videofilm die inzicht geeft in de ernst van de situatie.

Afhankelijk van het aantal woningen wat getest dient te worden en of er wel of geen luchtkanalensysteem aanwezig is kunt u het aantal te testen eenheden opgeven. Standaard worden er twee testen afgenomen. Een referentie test en een test van de te testen ruimte. Wanneer er zich een luchtkanalensysteem in de te testen omgeving aanwezig is zal er 5 extra test worden afgenomen. Bv betreft het een complex met vier appartementen en een luchtkanalensysteem, dan zullen er 9 tests worden afgenomen. Betreft het meer dan 5 eenheden neem dan even contact met ons op via klantenservice@syndicus-centraal.be.

 

Extra informatie

Aantal eenheden

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderzoek naar schimmels, bacteriën, gisten, luchtvochtigheid en CO2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Neem contact op met Syndicus Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met Syndicus Centraal

Wordt verstuurd

©2019 Syndicus Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account