Contentieux in zake Appartementsmede-Eigendom

 41,00 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Dit boek spitst zich toe op de procedurele aspecten van de mede-eigendom van appartementsgebouwen. Dit na de hervorming van het appartementsrecht door de wet van 2 juni 2010, van kracht sedert 1 september 2010.

Naast een beschrijving van de rechterlijke bevoegdheid met betrekking tot de vorderingen inzake mede-eigendom van appartementsgebouwen en een opsomming van de rechtsgronden voor deze vorderingen biedt het boek een overzicht en een gedetailleerde bespreking van de verschillende mogelijke vorderingen: vorderingen uitgaande van de vereniging van mede-eigenaars, vorderingen uitgaande van één of meerdere mede-eigenaars, vorderingen van en tegen huurders en houders van een zakelijk recht en vorderingen uitgaande van derden lastens de vereniging van mede-eigenaars.

Ook de aanrekening van de kosten van de procedure, de ontbinding en vereffening van de vereniging van mede-eigenaars en de overdracht van kavels komen aan bod. Tot slot bespreekt de auteur de tenuitvoerlegging van rechterlijke beslissingen lastens de vereniging van mede-eigenaars.

Bekijk de inhoudstafel

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Contentieux in zake Appartementsmede-Eigendom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie:

Neem contact op met Syndicus Centraal

U kunt dit formulier gebruiken om contact op te nemen met Syndicus Centraal

Wordt verstuurd

©2019 Syndicus Centraal, onderdeel van Blue Orange Participaties B.V.

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account